• Početna
  • Leće ZEISS DriveSafe. Svakodnevne naočale za vožnju.

Leće ZEISS DriveSafe. Svakodnevne naočale za vožnju.

Za izvrsnu udobnost pri nošenju i veću sigurnost na cesti. Leće ZEISS DriveSafe posebno su optimizirane za vožnju. Ove leće pomažu vam da uživate u boljem vidu noću ili u teškim vremenskim uvjetima, štite oči od odsjaja i olakšavaju vam brzo i često preusmjeravanje fokusa gledanja. Optimalna dodatna sigurnosna značajka vaših svakodnevnih naočala.

Za sigurnu je vožnju najvažnije da dobro vidimo jer na cesti naše oči rade i prekovremeno: neprestano preusmjeravaju fokus između ulice, GPS-a i retrovizora. Loše vrijeme ili slabi uvjeti osvjetljenja često otežavaju vidljivost. Leće ZEISS DriveSafe – dostupne kao jednojakosne i progresivne leće – smanjuju naprezanje pri gledanju u vožnji i povećavaju vozačima vidljivost, čime omogućuju sigurnu i mirnu vožnju do odredišta.

Manje odsjaja. Bolja procjena udaljenosti.

Nepovoljno vrijeme, loši uvjeti osvjetljenja, naporno blještavilo (npr. od svjetala automobila iz suprotnog smjera, uličnih svjetiljki ili odsjaja s mokre ulice) te brzo i često prebacivanje fokusa gledanja potencijalni su izazovi za mnoge vozače. Dizajn leća ZEISS DriveSafe uzima u obzir posebne potrebe pri gledanju u vožnji: ove leće pomoći će vam da brže procijenite udaljenost i situacije u vožnji, poboljšate vidljivost noću, smanjite nadraženost očiju uzrokovanu odsjajima i osigurate brzu i jednostavnu prilagodbu fokusa gledanja na okolinu u kojoj vozite.

Te leće pomažu vam:

  • brže procijeniti udaljenosti i situacije tijekom vožnje
  • poboljšati vid noću
  • smanjiti iritacije uzrokovane reflektiranim svjetlima i
  • osigurati da brzo i jednostavno možete prilagoditi svoj fokus gledanja na okruženje tijekom vožnje.

Bolja vidljivost tijekom dana, u sumrak i noću.

Veličina naše zjenice mijenja se tijekom dana: što je više okolne svjetlosti, to je zjenica manja i obratno. Tradicionalne naočalne leće ne prilagođavaju se ovoj promjeni prema svojem dizajnu. Leće DriveSafe društva ZEISS izdvajaju se iz mnoštva jer se njihov optimizirani dizajn prilagođava povećanom promjeru zjenice korisnika tijekom vožnje u slabijim svjetlosnim uvjetima. Takav dizajn leće također povećava kontrast, poboljšava vidljivost u nepovoljnim vremenskim uvjetima i smanjuje moguća izobličenja unutar periferije same leće – posebice kod progresivnih leća.

Krajnji rezultat: bolji vid i preciznije određivanje udaljenosti u stresnim situacijama vožnje, npr. noću, dok kiši ili sniježi ili u maglovitim uvjetima.

Uživajte u integriranoj profesionalnoj zaštiti. Spriječite neugodno blještavilo i ogrebotine.

Leće ZEISS DriveSafe premazane su posebnim vrhunskim antirefleksnim slojem. On smanjuje subjektivni osjećaj odsjaja* – npr. od vozila iz suprotnog smjera s LED ili ksenonskim svjetlima – i učinkovito štiti vaše leće od ogrebotina i prianjanja čestica prljavštine.

Ogrebotine i prljavština nemaju šanse. Izdržljivije nego ikad.

Visokoučinkoviti zaštitni slojevi čine vaše leće izrazito otpornima na ogrebotine ili čestice prašine. Prednost: vaše leće dulje odbijaju prljavštinu, što znatno olakšava čišćenje. Gledajte i izgledajte bolje – djelomično zahvaljujući najnovijem antirefleksnom sloju.

Tags: , , , , , , , , , ,

BONO OPTIKA

majstorski optičarski obrt
Zagrebačka avenija 94, 10000 Zagreb


RADNO VRIJEME

ponedjeljak -  petak
09:00 - 20:00

subota

prema dogovoru

nedjeljom i praznikom
ne radimo

MAXI KONZUM Rudeš
/crvena zgrada pored Sky Office Tower-a/
križanje Zagrebačke ceste i Zagrebačke avenije
1. kat /dizalo, pokretne stepenice
besplatna garaža na dva nivoa

Telefon: +385 (0)1 555 91 55
Mobitel: +385 (0)99 660 31 39
E-mail adresa: optika@bono-optika.hr